Bovärd

2015-09-18

 

Nu söker vi en serviceinriktad och flexibel person till ett team av bovärdar som gillar att arbeta självständigt och som vill vara Signalistens ansikte utåt.

Om tjänsten

Du är ansiktet utåt och den första kontakten med hyresgäster. Du har helhetsansvar för ditt område bestående av cirka 300 lägenheter med tillhörande allmänna utrymmen. I vissa fall kan det ingå en del kommersiella lokaler. Signalisten är ett litet bolag där du får arbeta brett med omväxlande arbetsuppgifter. I din roll som bovärd ser du till den dagliga driften och det förebyggande arbetet som resulterar i en bra boendemiljö för våra hyresgäster.
 
Du ingår i ett team och utgår från Signalistens kontor, beläget intill Solna centrum.
 
Dina arbetsuppgifter kommer främst att bestå av följande:
 • felavhjälpande och självständigt utförande av reparationer i lägenheter och allmänna utrymmen exempelvis av kyl/frys, spis, byte av blandare, lås, stopp i avlopp o dyl.
 • kontinuerliga ronderingar i dina fastigheter
 • beställningar till entreprenörer/leverantörer
 • kvalitetskontroller, besiktningar samt nyckelhantering
 • aktivt arbete med mål och handlingsplaner
 • visning av lokaler, garage och lägenheter
 • administrativa arbetsuppgifter, t ex fakturahantering, offertförfrågningar, avrapportering, underhållsregistrering, meddelanden/brev till hyresgäster etc.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som:

 • Har gymnasieutbildning eller annan utbildning med fastighetsinriktning
 • Är en erfaren reparatör av t.ex. vitvaror/el/VVS (fastighetsrelaterat)
 • Har flera års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter
 • Har erfarenhet av kundkontakter/hyresgäster
 • Är van att arbeta med datorn som redskap (t.ex. dokumentera/återkoppla i system såsom exempelvis Vitec samt använda dig av Officepaketet)
 • Har erfarenhet av att hantera entreprenörer (beställningar/uppföljning)
 • Har B-körkort (krav)

Dina personliga egenskaper

Du är strukturerad, serviceinriktad, flexibel och ansvarstagande. Arbetet ställer stora krav på social förmåga, självständighet och att kunna prioritera rätt arbetsuppgifter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Välkommen till vår arbetsplats

Vår värdegrund är en viktig plattform för vårt arbetssätt, vilket innebär att vi arbetar långsiktigt, är engagerade, kunniga och ansvarstagande.

På Signalisten har vi en positiv stämning med högt i tak och det är viktigt att alla våra medarbetare trivs på sin arbetsplats, arbetar i en god arbetsmiljö och är friska. Därför fokuserar vi bland annat på att säkerställa god arbetsmiljö, anordnar utbildningar kontinuerligt och erbjuder anställningsförmåner inom hälsa och friskvård såsom träning på arbetstid, friskvårdsbidrag och massage. Vi är en rökfri arbetsplats vilket innebär att det inte är tillåtet att röka på arbetstid.

Vårt kontor ligger i ljusa fräscha lokaler centralt i Solna med några minuters gångavstånd till Solna Centrum, tunnalbana, bussar och tvärbana.

Våra förmåner

Läs mer om oss och vad vi kan erbjuda dig under fliken Karriär.

Tillsättning

Tillsättning sker snarast enligt överenskommelse.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning.

Arbetstider

Arbetstider: måndag - torsdag 7:00 - 16:00 och fredag 7:00 - 14:00. Första vardagen varje månad mellan september till maj är arbetstiden förlängd till 18:30 på grund av inflyttningar. 

Frågor om tjänsten

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Fredrik Ahnell, Förvaltare och anställande chef, på fredrik.ahnell@signalisten.se

Frågor om rekryteringsprocessen

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Olivia Öhrström, Personal- och löneadministratör, på olivia.ohrstrom@signalisten.se

Annonsering och rekryteringsval

Observera att vi redan gjort vårt val av annonseringsforum och rekryteringsmetod, varför vi avböjer oss säljare inom dessa områden.

***

Signalisten är Solna stads allmännyttiga bostadsstiftelse. Tillsammans med vårt helägda dotterbolag Solnabostäder äger och förvaltar vi ca 4000 lägenheter och ca 200 lokaler i fastigheter runt om i Solna.

Stora underhållsprojekt tillsammans med vårt Projekt 1000, som är ett uppdrag att bygga 1000 nya lägenheter i Solna fram till år 2025, ger Signalisten en spännande tid i en expansiv region med stora utmaningar. Visst vill du vara med oss och utveckla Signalisten och Solna! 

Ansök här

Registrera din ansökan så fort som möjligt då vi intervjuar löpande.

>> Länk till ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!