Nyrenoverat i Ritorp

2017-08-14

Just nu pågår totalrenovering av våra lägenheter på Törnbacken 2-10 och Fläderstigen 4 i Ritorp. Projektet kan du läsa om under fliken Projekt och menyvalet Ritorp - förnyelse.

Lägenheterna i det första färdigrenoverade huset på Törnbacken 2 beräknas klara för inflytt under slutet av februari 2018. Uthyrningen skedde i september 2017.

Tornbacken 4, som står näst på tur, beräknas klart för inflytt under maj/juni 2018. Uthyrningen sker under februari månad. Mer information publiceras på vår webbplats i samband med det.

På grund av renoveringen kan lägenheterna inte visas. En mer detaljerad lista över renoveringen och lägenhetsstandard finner du i bifogad fil här till höger. Bofaktablad finns i respektive annons.

Husen på Törnbacken 2-10 och Fläderstigen 4 i Solna är byggda 1956-1957. Signalisten startade ombyggnad av de sex punkthusen i januari 2017. Renoveringen av det sista huset beräknas vara färdigt under 2020.

Om Ritorp

Ritorp tillhör Ulriksdal som är beläget i den norra delen av Solna. Närheten till Brunnsviken, Friends Arena och shoppinggallerian Mall of Scandinavia lockar många.

Klicka här om du vill läsa mer om Ritorp.

Lägenhet efter renovering

Klicka på bilderna för att förstora dem.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Lista över åtgärder som utförts