Upphandlare

2016-10-06

 

Nu söker vi en erfaren upphandlare med koll på detaljer och kvalité som gillar att arbeta självständigt.

Om tjänsten

Som upphandlare ansvarar du självständigt för Signalistens upphandlingar, ramavtal, skötselavtal och andra avtal samt dokumenthantering i projekt. Vi är inne i en expansiv fas med flera ny- och ombyggnadsprojekt varför flertalet av kommande upphandlingar har koppling till byggentreprenader. I rollen som upphandlare samverkar du med kollegor för att uppnå det mest affärsmässiga och rättssäkra resultatet i varje upphandling.
 
Du ansvarar för att upphandlingar utförs i enlighet med lagar och regler på ett affärsmässigt och professionellt sätt. Du deltar även aktivt i utvecklingsarbetet samt arbetsmetoder med fokus på bättre affärer.
 

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har en högskoleexamen inom ekonomi/juridik/teknik eller motsvarande.

Du har flerårig erfarenhet av en liknande roll där du har genomfört större bygg- och entreprenadupphandlingar. Du har även god kunskap om LOU samt erfarenhet av projektledning och utvecklingsarbete.

Du har B-körkort och tillgång till egen bil.

Dina personliga egenskaper

Som person är du självgående och håller hög ambitionsnivå. Du arbetar bra tillsammans med andra och delar gärna med dig av dina kunskaper. Du ser till helheten och Signalistens bästa. Vidare är du strukturerad, organiserad och har koll på både detaljer och kvalité.
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
 

Välkommen till vår arbetsplats

Vår värdegrund är en viktig plattform för vårt arbetssätt, vilket innebär att vi arbetar långsiktigt, är engagerade, kunniga och ansvarstagande.

På Signalisten har vi en positiv stämning med högt i tak och det är viktigt att alla våra medarbetare trivs på sin arbetsplats, arbetar i en god arbetsmiljö och är friska. Därför fokuserar vi bland annat på att säkerställa god arbetsmiljö, anordnar utbildningar kontinuerligt och erbjuder anställningsförmåner inom hälsa och friskvård såsom träning på arbetstid, friskvårdsbidrag och massage. Vi är en rökfri arbetsplats vilket innebär att det inte är tillåtet att röka på arbetstid.

Vårt kontor ligger i ljusa fräscha lokaler centralt i Solna med några minuters gångavstånd till Solna Centrum, tunnalbana, bussar och tvärbana.

Våra förmåner

Läs mer om oss och vad vi kan erbjuda dig på www.signalisten.se under fliken Karriär.

Tillsättning

Tillsättning sker snarast enligt överenskommelse.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med 6 månaders provanställning.

Arbetstider

Arbetstider: måndag - torsdag 8:00 - 17:00 och fredag 8:00 - 15:00, med flexmöjligheter. Första vardagen varje månad från september till maj är arbetstiden förlängd till 18:30 på grund av inflyttningar.

Frågor om tjänsten

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bertil Ekvall, fastighetsutvecklingschef, på bertil.ekvall@signalisten.se  

Frågor om rekryteringsprocessen

Om du har frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Sara von Essen-Wallin, personalchef, på sara.vonessen-wallin@signalisten.se

Annonsering och rekryteringsval

Observera att vi redan gjort vårt val av annonseringsforum och rekryteringsmetod, varför vi avböjer oss säljare inom dessa områden.

***

Signalisten är Solna stads allmännyttiga bostadsstiftelse. Tillsammans med vårt helägda dotterbolag Solnabostäder äger och förvaltar vi ca 4000 lägenheter och ca 200 lokaler i fastigheter runt om i Solna.

Stora underhållsprojekt tillsammans med vårt Projekt 1000, som är ett uppdrag att bygga 1000 nya lägenheter i Solna fram till år 2025, ger Signalisten en spännande tid i en expansiv region med stora utmaningar. Visst vill du vara med oss och utveckla Signalisten och Solna! 

Ansök här

Registrera din ansökan senast den 18 mars.

>> Länk till ansökan

Varmt välkommen med din ansökan!